Chủ Nhật, 17 tháng 7, 2011

Ho Tay shrimp cakes


In pigs may chilly breeze, was sitting watching the lake west fades by afternoon fog and enjoy shrimp cakes are interesting results when they come to Hanoi - the land of thousands of years of civilization.
West Lake shrimp cake is an indispensable dish in the menu "gift of Hanoi." It is thebread of the greasy fried dough, the fleshy prawn cooked to medium, slightly sweet, spicy pepper sauce and little bowls of salad. All have made ​​an unforgettable flavor.
It is a coordinated mix of three colors: yellow, blue and red. The red brick of shrimpcooked to stand out from the nursery of golden dough is fried. White delicate youngsprouts and green colors of lettuce, basil is the purple perilla flame base.



Sauce also offer customers a real eye-catching colors. It's fresh red pepper slices small,red color of carrots, green and white of pickles made ​​from papaya and hints of garlic, alittle white.
Shrimp cake to be fried just finished eating when new feel all its flavors. Tan and greasycrackers, shrimp good meat and fragrant. It is the shrimp caught from West Lake.Shrimp just little finger, but when you eat for very fleshy.


Bread is eaten with vegetables and sauces are prepared at very picky

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét